Oostvaarderswold

Natuurlijk kunnen we petities tekenen voor de kap van regenwouden in het Amazonegebied en tegen de mishandeling van straatdieren in de landen rond de middellandse zee. Allemaal nobele doelen, maar waar blijft het massa protest tegen het veto wat deze regering uitroept over het verbinden van de Oostvaarders plassen gebied met de Veluwe.

Het zou zo’n prachtige start zijn om de energie van de Aquariustijd door ons land te laten stromen. Alle benodigde land is al teruggekocht van de agrariërs er is door Provincie en bedrijfsleven samengewerkt, het hoeft de landelijke kas niet zwaar te belasten, maar omdat Natuur veroordeeld is tot Linkse Hobby door een meneer die denkt dat waterstofperoxyde goed is voor zijn hoofdhuid, mag het Oostvaarderswold niet ontwikkeld worden.


Wanneer gaan alle ogen nu eens open en gaan we inzien dat ook wij kleine people-tjes  onderdeeltje zijn van die Natuur.  Zonder de neutraliserende werking van natuurgebieden, kan de zware aarde-energie niet Transformeren en dan kunnen wij nog zo ons best doen om ons bewustwordingspad te lopen, maar dan gaat het grote plan mislukken.


Er is geen behoefte meer aan uitbreiding van business parken, er is behoefte aan natuurparken ruime plekken die nu eens niet voor recreatiedoeleinden worden gebruikt, maar die worden ingezet voor de ondersteuning van de energiesprong van deze mooie planeet. We gaan naar het tijdperk van de Universele liefde en die ontstaat in samenwerking met de Natuur en niet vanuit de betonplaten waartussen we nu leven.





Reacties

Populaire posts